Reklamationsret

Fortrydelsesret:
Fortrydelsesretten gælder 14 dage fra den dag, hvor du har modtaget eller afhentet varen. Hvis der del-leveres, gælder fortrydelsesretten fra den dag, hvor den sidste vare på din ordre bliver leveret eller afhentet. Bemærk, at pakken skal hentes inden den oplyste frists udløb.
Varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den. Det vil sige, at varen skal være ubeskadiget og gerne i original emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen er defekt.
Vi tager ikke følgende produkter retur på SkovHavehuset.dk, hvis emballagen er brudt: Olie, ukrudts- og skadedyrsbekæmpelse, græsfrø, rengøringsmidler og renseservietter.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal fortrydelsesblanketten, som du har modtaget via e-mail sammen med din faktura, være os i hænde senest 14 dage efter, at du har modtaget / afhentet dine varer. Du vil modtage en kvittering via e-mail for modtagelse af fortrydelsesblanketten.

Returnering:
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til SkovHavehuset.dk eller Jongshøj Maskiner.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, idet du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track- and tracenummer, hvis du sender varen retur. Fragt i forbindelse med returnering afholdes af kunden (Se vejl. fragtpriser Post Nord og Danske Fragtmænd). Alternativt kan du henvende dig personligt hos Jongshøj Maskiner.
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet os besked om fortrydelse. Du skal sende dem retur senest 14 dage efter, at du har sendt os fortrydelsesblanketten.
Ved returnering skal du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse eller anden dokumentation for dit køb.

Elektronikdele tages udelukkende kun retur i ubrudt emballage. Hvis forsegling er brudt, kan delen potentielt have været udsat for statisk påvirkning og dermed være uvirksom.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Pakker sendt til os pr. efterkrav indløses ikke.

Tilbagebetaling:
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver overført til det betalingskort, som du har betalt med.
Bemærk, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi;
-Du reelt har taget varen i brug.
-Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
-Du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
-Du ikke har fulgt varetypebegrænsningerne i fortrydelsesretten.

Reklamation:
Som privatforbruger har du 2 års reklamationsret. Erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret på varer købt på SkovHavehuset.dk. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Er skaden selvforskyldt eller ikke eksisterende, vil du blive faktureret for fragt- og reparationsomkostninger.
Alle reklamationshenvendelser skal ske til SkovHavehuset.dk eller Jongshøj Maskiner.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen / fejlen på varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til kr. 500,- for undersøgelse af varen. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt og medsende en kopi af din kvittering for købet.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track- and trace nummer.
Alternativt har du mulighed for at henvende dig personligt hos Jongshøj Maskiner. Medbring varen og din kvittering, som du har modtaget via mail.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Pakker sendt til os pr. efterkrav indløses ikke.

Transportskader / reklamationer:
Eventuelle skader og manglende kolli skal omgående påtales til den, der bringer varerne.

Lovvalg og værneting:
Køb af varer på SkovHavehuset.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.