0

Din indkøbskurv er tom


Om Os - Historien bag

Vores historie går langt tilbage. Vi skal helt tilbage til året 1959, hvor grundlægger Bendt Jensen startede det, der skulle blive grundstenene til den virksomhed vi er idag.

SkovHavehuset.dk også kendt som Skov & Havehuset Slagelse ApS, er en kvalitetsbevidst virksomhed hvor kunden altid er i centrum. Skov & Havehuset er vores fysiske butik med eget lager og autoriseret værksted. Butikken er stor, med flot udstilling hvor maskinerne kan ses og opleves. Vi handler med mange forskellige mærke og vælger altid de gode kvalitetsmærker så vi ved kunderne får noget ordentligt som ikke altid går i stykker. 

På værkstedet bliver din maskine startet op og afprøvet, hvilket betyder, at du altid har et produkt, der er i en høj kvalitet og klar til at blive brugt. Derved sikrer vi dig som kunde at du får en god oplevelse og en tryg handel. Samtidig instruerer vi dig også i hvordan du bruger din nykøbte maskine rigtigt og kommer med gode råd samt vejledning om vedligeholdelse. Kort sagt, god service man skal lede længe efter. Er uheldet ude, har vi vores eget værksted og vores kompetente mekaniker-team har altid de nyeste certifikater og kurser, så de er løbende uddannet i de nyeste produkter og teknologier for at sikre kunden en tryg oplevelse samt en høj kvalitet.

Vi har også servicevogn der udelukkende tager sig af opsætning, servicering m.m. af robotplæneklippere som vi har opbygget en stor speciale i. Vi har været med, helt fra starten af 90´erne, så vi ved alt indenfor græsslåning med robotplæneklippere. 

Ligeledes fører vi alt i tilbehør og sikkerhedstøj fra eget lager. Her er vi også eksperter på området og holder jævnligt foredrag og kurser i butikken om hvordan man sikrer sig bedst i skoven, haven eller parken.

I 2008 flyttede Skov & Havehuset til større lokaler på Sorøvej 76, 4200 Slagelse.


Kontakt os

HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER RÅDGIVNING?

Kundeservice bestræber sig på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, inden for åbningstiden.

Vil du gerne have vi ringer tilbage til dig, så skriv dit telefonnummer i beskeden, så ringer vi meget gerne til dig!

Vi glæder os til at hjælpe dig!