0

Din indkøbskurv er tom

Kunde Referencer

Kunde referencer jesper tornbo skovhavehuset

Jesper Tornbo - 4250 Fuglebjerg

Jeg har igennem de sidste mange år, benyttet mig af Skov & Havehuset i Slagelse. Det er der flere grunde til. For mig er der to væsentlige grunde. Den ene er, at der altid er et stort sortiment af forskellige relevante haveredskaber og maskiner. Den anden væsentligste grund for mig, er den måde jeg som kunde, bliver mødt på. Jeg får altid professionel vejledning i forhold til de produkter jeg forespørge om. Ligeledes tager Skov & Havehuset altid udgangspunkt i netop mine behov. Deres værksted er også meget professionelt og bruger kun anbefalede reservedele af bedste kvalitet. Mine sidste køb er 2 robotklippere der passer min 6.000 kvm. have. Jeg blev også anbefalet en professionel Gravely Zero Turn havetraktor som bliver brugt til, at slå et større fold areal. Jeg kan uden at blinke, anbefale denne forretning, som står for god kundepleje, samt haveredskaber og maskiner af god kvalitet.

reference kunder tommy nielsen skovhavehuset

 

 

Tommy Nielsen - 4450 Jyderup

Jeg hedder Tommy og er professionel skovhugger. Det har jeg været i 42 år og min far var det i 45 år før mig. Mit arbejdsudstyr og grej handler jeg altid, hos Skov & Havehuset Slagelse. De giver mig en god service, og står altid klar til at rådgive og vejlede mig inden for, de nye maskiner og produkter jeg har brug for. Hos Skov & Havehuset Slagelse ved de, hvad god kundeservice er. Jeg kan varmt anbefale dem.

Kunde referencer jesper tornbo skovhavehuset

Hanne Nwokedi - 4200 Slagelse

Jeg har købt min motorsav hos Skov & Havehuset Slagelse. Jeg har fået super god vejledning og har været helt tryk ved at køre med saven. Jeg oplever at jeg til en hver tid kan komme i Skov & Havehuset for at få, råd og vejledning.