22 marts, 2016 2 translation missing: da.blogs.article.read_time

Hos SkovHavehuset.dk er forårstravlheden for længst sat ind. Vores team af medarbejdere er klar til at servicere havefolket også i weekenderne. Find dine havemaskiner her på shoppen eller kig ud i vores butik.

 

Gør græsplænen sommerklar

Et af de store problemer lige nu er mos i græsset som skal fjernes og plænen skal gøres klar til sommerens hede. Dette gøres bedst med en plænelufter samt gødning. I daglig tale kalder den almindelige bruger det bare en mosfjerner, men det er ikke helt korrekt. Mosfjerneren tager kun mosset i plænen. En plænelufter eller vertikalskærer som det også bliver kaldt, fjerner både mos og giver plænen førstehjælp så den kan gro sig flot igen. Bruger man en mosfjerner risikerer man nemlig at skabe en mosfabrik i plænen som forværer situationen. Plænelufteren fjerne tilgengæld mosset og skærer i plænen for at give luft til græsrødderne. Plænelufteren er det helt rigtige valg hvis du vil have bugt med mosset i græsplænen da den fjerner årsagen til at mosset vokser. Så se vores tilbud på plæneluftere i produkt kataloget på WebShoppen.

Når man har givet plænen førstehjælp skal den have gødning og vandes så den får masser af energi helt ned til græsrødderne. På den måde får du den flotteste plæne til sommeren. 

 Hjælp til din græsplæne. Fjern mosset. hvordan?

Sådan holder du græsplænen.

Når græsset begynder at gro skal den slås ofte. Gerne inden det bliver for langt. Faktisk er det sådan at jo oftere du klipper græsset jo bedre gror det og jo sundere bliver det. Grunden til det er nemlig, hvis du klipper når græsset er for langt har græsset længere nede ikke fået lys og energi som kan trænge ned i rødderne. Derfor bliver græsset gult, det visner simpelthen og dør. Så klip græsplænen oftere og søg for at samle det slåede græs sammen så det ikke klumper oven på den nyslåede græsplæne.

Alternativt kan du få en robotplæneklipper som klarer det hele for dig uden du skal røre en finger. Den klipper både i regn og slud og kommer rundt i alle hjørner af haven. Den klipper også mens du sover. Med en robotplæneklipper fra Husqvarna får du den førende teknologi inden for plæneklipning. Det er blevet et populært valg fordi du slipper for at passe din græsplæne, samtidig skåner du miljøet og moder natur. Robotplæneklippere er meget støjsvag og kører helt uden at genere dig og dine omgivelser. Selv med legende børn i haven. I Norge og Sverige blev der sidste år solgt flere robotplæneklippere end almindelige plæneklippere for første gang nogensinde. Der er ingen tvivl om at det er den vej teknologien går. Se vores udvalg af robotplæneklippere her. Vi har været med lige fra start og har mange års erfaring inden for robotplæneklippere. Vi kommer gerne gratis og demonstrer en Husqvarna Automower robotplæneklipper i din have på Sjælland. Vi har selvfølgelig også rullende serviceværksted som kører ud til dig i tilfælde af at du har brug for vores ekspertise.

Vi glæder os til at give dig en masse råd og vejledning om hvordan du får din have til at få nyt liv efter vinterens ødelæggende kulde.

Følg med her på Shoppen for at se opdateringerne vi lægger ud løbende.

 

De bedste hilsener

SkovHavehuset.dk

SkovHavehuset.dk er forårsklar med haveprodukter


Skriv en kommentar