0

Din indkøbskurv er tom

19 Marts, 2016

I anledningen af vores nye WebShop har vi nogle helt specielle åbningstilbud hvor du kan sparer mange penge. Klik på teksten KAMPAGNE TILBUD for at se de mange gode åbningstilbud.

Vi har re-designet Shoppen og har tilgodeset dig som kunde så det skal være så nemt som muligt, at finde vores produkt sortiment. Vi vil meget gerne høre fra dig som kunde hvis du har feedback til os, så vi kan gøre din Shopping oplevelse endnu bedre. Send din feedback til kundeservice via dette link og klik på knappen kundeservice for at sende dine spørgsmål eller feedback til os.

SkovHavehuset.dk opdateres stadig og vi arbejder hårdt, på at få alle vores produkter ind i produkt kataloget. Vi har allerede nu et stort sortiment på Shoppen og forventer at være færdige med at lægge vores produkter på siden, i slutningen af marts 2016. Finder du ikke det du søger, kan du kontakte kundeservice på tlf. 58 52 43 65 eller via kundeservice kontaktformularen her eller kig forbi Shoppen i slutningen af marts for at se det komplette sortiment.

Der vil bl.a. også komme en brugtsalgs side hvor du kan se alle de gode tilbud vi har på brugte maskiner.

Vi arbejder på en masse spændende idéer som bl.a. Råd & Vejledning sektionen hvor vi vil opdatere løbende med tips & tricks så du som kunde, kan lære hvordan du får mest muligt ud af Skov, Have og Park produkter. 

Der arbejdes hårdt på mange flere idéer som vi glæder os til at introducere for dig, som vil blive lagt på Shoppen i løbet af andet kvartal 2016.

Skov & Havehuset Slagelse ApS byder dig velkommen til en bedre shopping oplevelse.

 

De bedste hilsener

SkovHavehuset.dk - Vi glæder os til at betjene dig.

Skov, Have og Park produkter


Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev